Over ons

HET ONTZORGEN VAN DE KLANT

Ruim assortiment tegels en sanitair

Gewoon Tegels & Sanitair biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitstegels en sanitair. De ruime openingstijden maakt het mogelijk dat we onze klanten nog beter maatwerk kunnen leveren.

Al sinds zijn zestiende is Ruud van de Logt (nu 41) werkzaam in de bouw. In 2005 start hij als zzp’er, als specialist in metsel- en tegelwerken. “Er was veel vraag naar tegelwerk”, blikt hij terug. “Zowel in de nieuw- als verbouw, en ik merkte dat er behoefte was aan één partij die alles voor de klant verzorgde.” Om zijn klanten een totaalconcept te kunnen bieden, besluit hij zes jaar geleden om ook de verkoop van tegels erbij te trekken. Wat begon met een kleine ruimte en een bescheiden assortiment, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat met een uitgebreide keuze, in verschillende prijsklassen.


Aandacht voor de klant
“Gewoon Tegels & Sanitair staat voor advies van een expert én plaatsing door een professionele tegelzetter”. “Met veel kennis en ervaring vanuit de praktijk en een realistische kijk op wat technisch haalbaar is, bieden wij onze klanten transparantie en kwaliteit.” Het bedrijf is weliswaar groot(s) in assortiment, maar nog altijd kleinschalig, waardoor we veel aandacht hebben voor de klant.

Gewoon Tegels & Sanitair is in staat om complete badkamers aan te nemen. “Met nog altijd één aanspreekpunt”. “Tegen een vaste, reële prijs. Omdat we werken met bekende, gerenommeerde merken als Moetz, Thebalux en Xenz en kwalitatief goede tegelmerken, leveren we altijd ‘strak werk’. Korte lijnen en duidelijke communicatie zorgen ervoor dat we onze klanten voorzien van maatwerk en dat zij niet voor verrassingen komen te staan. Bij Gewoon Tegels & Sanitair weet je waar je aan toe bent!”

Jaren ervaring
0 +
Huizen ingericht
0 +
Tegelmerken
0 +